60 capsule

Quercetin+Zinc este un produs cu formulă superioară și absorbție ridicată, eficient pentru a stimula și a susține capacitatea naturală de apărare a organismului și funcțiile sistemului imunitar. Conține 250 mg Quercetină/capsulă, extract standardizat din Salcâm-japonez și Zinc bisglicinat, formă superioară de Zinc cu absorbție ridicătă (10 mg/2 capsule).

Beneficii Quercetin cu Zinc:

  • Întărește sistemul imunitar

  • Stimulează capacitatea naturală a organismului de a se proteja

  • Modulează efectul reacțiilor alergice

  • Protejeză celulele de stresul oxidativ

  • Asigură dezvoltarea vederii (Zn)

  • Intervine în procesul de formare a sistemului osos (Zn)

  • Asigură sănătatea părului, unghiilor și a pielii (Zn)

  • Asigură procesul de reproducere și fertilitatea (Zn)

Combinația de Quercetină și Zinc maximinează efectele imunostimulatoare ale celor doi nutrienți. Quercetina asigură transportul Zincului la celule pentru o absorbție rapidă și completă, iar forma de Zinc bisglicinat este în sine dezvoltată pentru asimilarea integrală a Zincului. Astfel, Quercetin+Zinc este un produs dedicat și recomandat pentru întărirea sistemului imunitar, reducerea efectelor reacțiilor alergice, combaterea simptomelor de răceală, gripă sau viroze respiratorii.  

Quercetina este un polifenol (flavonol) prezent în mod natural în fructe, legume și diverse plante medicinale. Se folosește în mod deosebit pentru fortificarea sistemului imunitar, protecție celulară față de acțiunea radicalilor liberi, protecția sistemului respirator, cardiovascular și muscular. Are efect modulator asupra sistemului imunitar prin capacitatea de a reduce acțiunea sa când este hiperactiv, ca în cazul alergiilor. Iar, prin efectul antioxidant stimulează mecanismele de acțiune ale sistemului imunitar. Din anumite studii clinice despre administrarea de Quercetină, s-a observat faptul că reduce puterea unui virus de a ataca o celulă sănătoasă. Astfel, oprește multiplicarea virusului și limitează extinderea sa în corp.

Scrie o recenzie

Nume:

Recenzie:

Nota: HTML nu este interpretat!

Rating: Prost Bun

Introdu codul in casuta urmatoare: