Sale A teremtés titkai /Jakab István

 

A könyv választ kíván arra adni, hogy a Teremtő miért pont az embert választotta a teremtést felfogni képes lénynek, és mi az emberiség dolga a Földön. Aki otthon akarja saját piramisát elkészíteni, megtanulhatja a piramisok méretezését és használatát. Talán a legkülönlegesebb ebben a könyvben, hogy szakítani tud az eddig alkalmazott tudományos megközelítésekkel, és egy új szemléletmóddal közelíti meg a minket körülvevő világot.

 

A Jóisten ezerszer inkább volt filozofikus alkat, mint fizikus vagy matematikus.
Az anyagba zárt szellem rabságából kíván felszabadítani ez az írás. A szerző szellemi tanácsadóit nemcsak kortársai közül választotta, hanem meditációi révén már elhunyt nagy szellemiségeket is felkért munkájához.
Hogyan látja Einstein a világot a tiszta szellemiség birodalmából?
A teremtés a víz-vázú világegyetemre épül - állítja a szerző -, bemutatja a víz ezidáig ismeretlen arcát, az �élő víz� tulajdonságait. Segít megérteni az élet csodáját, az energizált vizek titkait.
A piramis szerkezetéből, és a vízstruktúrák hasonlóságából kiindulva választ keres a Gizai piramisok valódi rendeltetésére.
A fáraók időutazásairól és a halhatatlanság mibenlétéről is képet alkothatunk. A piramisok rádióadóként való működése, a titokzatos szellőzőjáratok rendeltetésének magyarázata egyaránt lenyűgöző olvasmány.
A teremtés titkait ma egyre ismertebb, kutatott információ elmélet alapján mutatja be.

Scrie o recenzie

Nume:

Recenzie:

Nota: HTML nu este interpretat!

Rating: Prost Bun

Introdu codul in casuta urmatoare: