SCOICA VERDE- împotriva durerilor articulare

Care este rolul glucozaminei? Ajuta la buna functionare a ţesuturilor din articulaţie expuse la frecare si refacerea cartilajului. Celulele ţesuturilor funcţionale nu adera una de cealaltă, intre ele existând un ţesut interstitial cu rol de sustinere.Acest ţesut de susţinere are 2 componente: un suport elastic si glucozamîna. Cea mai buna sursa naturala de glucozamina o constituie scoica verde din apele Noii Zeelande (Perna Canaliculus) înglobata in capsule, necesarul zilnic recomandat fiind de 2 capsule. Aceasta doza acoperă necesarul general al organismului, fiind in stare sa amelioreze respective sa încetinească degradarea aparatului locomotor — lucru de altfel inevitabil odată cu înaintarea in vârsta. De la sine înţeles ca persoanele expuse la suprasolicitarea aparatului locomotor (sporivi, cumiristi,cei care fac munca fizica grea) sau cei la care deja sunt prezente afecţiuni ale aparatului locomotor doza poate fi mărita, chiar este recomandat. Bolile legate de mişcare constituie cause declanşatoare de alte suferinţe dar chiar si numai in sine scad considerabil calitatea vieţii ,motiv pentru care e bine sa facem din timp totul in interesul prevenirii sau eliminării lor.

Consumul acestui produs nu e însoţit de nici un fel de pericol nu trebuie sa avem reţineri in direcţia unor efecte secundare întâlnite in cazul utilizării altor medicamente.

<span style="\&quot;font-size:" 8pt;="" font-family:="" arial;="" color:="" black\"="">Este recomandat si diabeticilor!!!!!!!!

Scrie o recenzie

Nume:

Recenzie:

Nota: HTML nu este interpretat!

Rating: Prost Bun

Introdu codul in casuta urmatoare: