Kombuflavonoid=concentrat cu sucul concentrat a 9 fructe cu continut flavonoid.
Cei mai periculosi dusmani al sãnãtãtii, sunt radicalii liberi.
Neutralizarea, legarea (fixarea) lor, nu se poate efectua decât cu ajutorul unei cantitãti mari de antioxidante, naturale. E permisã folosirea numai a acelor antioxidante, care terminând “munca” lor nu se transformã ei insisi in radicali liberi atacanti.

Kombuflavonoidul numai din izvorul curat!

Teritoriile atacate de radicali liberi in organism sunt urmãtoarele: creierul, aparatul respirator,  aparatul cardio-vascular, ficatul, articulatiile, pancreasul, rinichii, aparatul digestiv, producerea spermei, unde acesti radicali liberi cauzeazã modificãri patologice si (sau tumori maligne).
Din punct de vedere al pãstrãrii sãnãtãtii, cea mai importantã sarcinã este neutralizarea sau legarea acestor radicali liberi.

Flavonoidele sunt adversarii radicalilor liberi.

Astãzi cunoastem mai mult de 4000 de flavonoide, dar dupã calitatea si cantitatea moleculelor de zahãr legate de ei, numãrul lor poate fi mãrit. Flavonoidele se gãsesc in primul rând in coaja - eventual in tesuturile colorate al miezului - in cozile si sâmburii fructelor. Flavonoidele sunt substante colorante vegetale dizolvabile in apã. Se gãsesc pe scarã largã in alimente. De exemplu in citrice, in produsele soia, in vin, in afine, in mere si in ceai. Dr. Szent-Györgyi Albert,
descoperitorul vitaminei C, savant cu premiul Nobel a dovedit ca flavonoidele accentueazã inglobarea vitaminei C in ficat, in rinichi si in suprarenale. Dacã se tulburã achilibrul si radicalii liberi se acumleazã in cantitãti mari in celule, apare fenomenul numit “stresul oxidant”. Acest fenomen favorizeazã aparitia tumorilor maligne, inbâtrãnirea prcoce,
aparitia inflamatiilor si a anumitor boli neuro degenerativecum sunt: boala Parkinzon, boala Alzheimer.
Flavonoidele sprijinã eficient vitaminele antioxidante si enzimele in crearea sistemului de apãrare a organismului uman fatã de radicalii liberi.
In vederea anihilãrii radicalilor liberi, trebuie obtinut un produs de origine biologicã, fãrã conservant, care - din privinta consumatorului - este relativ stabil si poate fi pãstrat fãrã riscul scãderiieficacitãtii substantelor active. Din punctul de vedere al producãtorului aceastã este o cerintã puternicã având in vedere faptul cã, toate substantele vii sunt schimbãtoare din moment in moment, se “imbâtrãnesc”, iar acest fenomen nu favorizeazã pãstrarea calitãtii substantei. In vederea protejãrii substantelor active si a constantelor biologice am creat produsul Kombuflavonoid, care asigurã pãstrarea intr-un interval de timp determinat proprietãtile de apãrãtor al sãnãtãtii si de revigorare a concentratelor Kombucha si a fructelor.
Baza Kombuchei este decoctul de ceai, pe care se maturizeazã ciuperca. In felul acesta contine nenumãrate componente improspãtoare, intãritoare ale sistemului imunitar. In cursul preparãrii, cu ocazia fermentatiei combinate, ca rezultat al simbiozei intre ciuperca si bacterii, cu ajutorul zahãrului produce numerosi importanti acizi organici substante cu continut de azot (acizi aminati, proteine, polipeptide, etc) vitamine si enzime.
Deci, Kombucha contine, pe lângã substantele esentiale create pe cale naturalã, micro - si macroelemente la fel de esentiale precun si vitamine (in primul rând vitamina complex B). Având in vedere cã aceaste substante sunt produse pe calea biofermentatiei, nu contin substante nocive pentru organism, ba chiar compozitia acestora corespunde organismelor vii. Compozitia fructelor din produs este asemãnãtor cu Kombucha dar in proportie diferite.
Pe lângã aroma lor plãcutã, contin nenumerate polifenoli si substante colorante. PH-ul mic a lui Kombucha favorizeazã flavonoidel, care in acest mediu isi pãstreazã mult timp culoarea lor naturalã, vie, de rosu inchis. In cazul produselor flavonoidice, testul bazal trebuie sã fie ca aceasta sã reflecte puterea culorilor vindecãtoare. Numai cu pãstrarea culorii vie poate garanta orice produs flavonoid efectul natural antioxidant de duratã.
Produsu Kombuflavonoida este preparat din concentrat Kombucha si din sucuri de fructe concentrate cu continut
de flavonoid fenoli. Concentrate de fructe folosite la prepararea sunt:

  • mure negre,
  • afine albastre,
  • visine,
  • coaceze negre,
  • porumba,
  • soc,
  • mãceasa,
  • extract din coaja de struguri.

Pe lângã continutul bogat in substante bioactive ale fructelor din cauza inhibãrii procesului de oxidare si a putrezirii
microbiologice de cãtre Kombucha (continut mare de acid acetic, acid lactic, valoarea coborãtã ale PH-ului) stabilitatea flavonoidelor creste, iar produsul poate fi pãstrat mult timp, fãrã ca continutul de substante active sã scadã.

Scrie o recenzie

Nume:

Recenzie:

Nota: HTML nu este interpretat!

Rating: Prost Bun

Introdu codul in casuta urmatoare: