Preparat cu utilizarea de kurkuma, ciuperka siitake, ceaiul verde, mãciese si usturoi.
Immunitie=Imunitate intenzivã.
Administrarea ei se recomandã:
Recomandãm, ca tableta de immunitie sã nu fie folositã numai in lunile de varã, ci in toate situatile critice cãnd pãstrarea sãnãtãtii, prevenirea si vindecarea boliilor este importantã pentru noi. Slãbirea sistemului nostru imunitar atunci devine evident pentru noi, când ‘medicul dinãuntr-ul nostru’ ajunge la limita suportabilitãtii, devine nervos si obosit. Aceasta percepem cu deprimare, in aceste cazuri apare alergia si nenumerate alte boli.
Cele mai importante constituente:

  • Ciuperca siitake: scade oboseala cronicã, antiinflamator, detoxifiant, fluidificã expectoratia, antigripal si antialergic, imunostimulator, se recomandã in cazul bolilor tumorale si cardiovasculare.
  • Ceaiul verde: antioxidant, antitumoral, aprã arterele coronare de aterosclerozã, continutul lui in fluoride apãrã dintii si are un efect antibacterial general.
  • Kurkuma (kurkumin): antioxodant, antiinflamator, antitumoral, hipocolesterolemiant, inbunãtãteste vederea, antialgic, antitrombotic, impiedicã ateroscleroza, inbunãtãteste digestia, are efect antispastic la nivelul intestinelor,  impulsioneazã excretia biliarã si a functiilor hepatice si apãrã fatã de aparitia ulcerelor.
  • Mãciasa: este o sursã naturalã de vitamina C, si prin aceasta ajutã si intãreste rezistenta fatã de rãceala, sursa de magneziu, activator de enzime, impiedicã sclerozarea.
  • Usturoiul: antioxidant, imunostimulator, hipocolesterolemiant, dezinfectant, vasodilatator, antiparazitar si  antiagregant plachetar.

Scrie o recenzie

Nume:

Recenzie:

Nota: HTML nu este interpretat!

Rating: Prost Bun

Introdu codul in casuta urmatoare: