Tableta de lucernã si sfeclã rosie cu vitamine.
Prietene de nelipsit al femeilor de toate vârstele.

Administrarea ei se recomandã:

  • pentru adolescenti, tineri, gravidelor, pentru femei care alãpteazã, pentru femei adulte, pentru doamne mai in vârstã si pentru domni in vârstã.

 Substantele active cele mai importante:

  • calciu organic, fier, zinc, cupru, seleniu, siliciu, potasiu, iod, beta carotina, vitamine ca B1, B2, B6, C, D, E, K si U, acid folic, bviotina, niacina, clorofila.


Femeile au nevoie de Alfalfa - C, care contine calciu organic, fier, iod si cupru (legarea organicã este rezultatul faptului, cã organismul nostru recunoaste imediat si acceptã elementele constituante bioactive ale naturii, ceea ce asigurã  resorbtia perfectã.

Experientele consumatorilor:
Introducerea in organism a lucernei si a sfeclei rosii previne, respectiv incetineste procesul osteoporozei, intãreste oasele, unghiile si pãrul, regleazã scaunele si impiedicã balonarea. Normalizeazã tensiunea arterialã si nivelul din sânge a
colesterolului, impulsioneazã activitatea hemopoeticã, este o sursã naturalã de fier,  este diuretic si accentueazã producerea laptelui de mamã. Are un efect benefic asupra acuzelor (afectiunilor articulare, incetineste procesul de inbâtrãnire.

Lucerna este pãrintele tuturor alimentelor.
Rãdãcinele lucernei pot pãtrunde chiar pânã la 10 m adãncime, de unde absoarbe substante minerale. Obiceiurile alimentare actuale ale noastre, face absolut necesar pentru organismul nostru “aceastã plantã furajerã”. In lucernã se gãseste o cantitate insemnatã de calciu vegetal a cãror integrare in organism este mult inlesnit de substantele transportatoare continute in proportie idealã  in aceastã plantã. In urma utilizãrii perfectã de cãtre organism a calciului, producerea pietrelor (in vase, in rinichi, in articulatii, etc.) Consumul ei regulat intãreste oasele, dintii si cu ajutorul ei putem opri osteporoza. Are un efect alcalinizant asupra organului digestiv. Constituentii ei valorosi sunt:
beta-carotina, vit. B, C, D, E, K, si U, precum si L acidul chichlimbaric, care asigurã elasticitatea  tesutului conjunctiv, si care - conform constiinteleor noastre actuale - se gãseste in foarte putine plante inafarã de lucernã. L-acidul chihlimbaric, care incetineste procesul de imbãtrãnire, organismul nostru este in stare sã-i producã numai pãnã la o anumitã vârstã dupã care - ca sã ne putem dãrui  o viatã lungã - trebuie sã-l introducem din exterior.
Lucerna este o sursã excelentã de fibre celulozice. Cu ajutorul consumãrii ei regulate putem preveni  constipatia cronicã.
Fierul organic, continut in lucernã se resoarbe perfect. Lipsa de fier, deseori insoteste viata femeilor si pentru aceasta aportul de fier organic este absolut necesar pentru toate vârstele. Alfalfa-C asigurã pentru mamele care alãpteazã aportul optimal de calciu si celelalte substante minerale, care sunt absolut necesare pentru dezvoltarea sistemului osos, pentru dezvoltarea dintilor si a organelor interioare a sugarului, precum si o lactatie corespunzãtoare in timpul alãptãrii. Continutul de calciu organic a lucernei contribuie la dezvoltarea unui sistem osos rezistent si la prevenirea malformatiilor osoase in timpul adolescentei. Pentru prevenirea sau scãderea frecventei osteoporozei in timpul si dupã
menopauzã, introducerea in organism  a calciului organic in mod regulat este absolut necesar. Continutul inalt in clorofilã a lucernei are un rol important in hematopoeza. Tableta si capsula Alfalfa-C, in urma prezentei a sfeclei rosie, este un produs care are efect detoxicant, imunostimulator, mãreste performanta fizicã si psihicã.fecla rosie este o sursã excelentã de calciu, potasdiu, siliciu, magneziu, dar contine si fier, fosfor, cupru, zinc, mangan, sulf, iod, cobalt, crom, nichel, vitamine B1, B2, B6 si C, precum si niacina, biotina si acid folic. Microelementele sunt absolut necesare pentru inglobarea substantelor minerale in pãr, in unghii, in sistemul nervos, ficat si oase. Betainul, substanta colorantã a sfeclei rosie este in stare sã recunoascã si sã distrugã tesuturile strãine din organism.
Sfecla rosie stimuleazã hematopoeza, mãreste capacitatea de rezistentã a organismului, sprijinã sistemul limfatic,
are un efect benefic asupra aparatului digestiv, normalizeazã tensiunea arterialã, diuretic si detoxicant. Folosirea
tabletei si a capsulei Alfalfa-C din pricina continutul lor de substante active naturale mai sus arãtate insoteste si ne
sprijinã in tot cursul vietii, in mentinerea sãnãtãtii noastre.

Scrie o recenzie

Nume:

Recenzie:

Nota: HTML nu este interpretat!

Rating: Prost Bun

Introdu codul in casuta urmatoare: