Rãdãcina de telina, tablete de seminte de dovleac, inbogãtit cu zinc si cu seleniu.

Atuul vârstei de bãrbat.

Cu inaintarea in vârstã organismul nostru se “intoxicã”. O parte insemnatã a toxinelor si a metalelor grele se inglobeazã in organele abdomenului inferior. Din cauza lipsei de miscare fizicã si a neglijãrii vietei sexuale, inbunãtãtirea circulatiei sangvine a acestei regiune este absolut necesar atât pentru bãrbati cât si pentru femei, pentru cã toxinele
inglobate in organele abdomenului inferior, pot cauza diferite inbolnãviri. Cresterea inmagazionãrii acestor substante toxice scade forta vitalã si creste posibilitatea aparitiei modificãrilor degenerative.

  •  Seminta de dovleac are efecte favorabile asupra prostatei si amelioreazã incontinenta urinarã. Cu ajutorul seleniului pot fi evacuate usor metalele grele toxice (ca de exemplu mercurul, cadmiul, plumbul).
  •  Zincul este absolut necesar pentru mentinerea rezistentei organismului: Scade simptomele hipertrofiei de prostatã si este eficient si in tratamentul hipotiroidiei. In Japonia, zincul este folosit pentru tratamentul acufemelor (sunatul urechii), pentru tratamentul inflamatiilor precum si pentru incetinirea scãderii vãzului la vârstnici.
  • - Telina este folositã de sute de ani de cãtre medicina popularã. Cele mai importante proprietãti sunt: distruge bacteriile patogene si ciupercile din cãile urinare, din rinichi, din intestine si stomac si sprijinã circulatia sangvinã in abdomenul inferior. Este o sursã de vitaminã B12 si complex B, in felul acesta are efect antistres si sprijinã activitatea de concentrare. Asigurã energie si conditie fizicã la cei care fac sport in mod regulat. Telina accentuazã circulatia
  • sangvinã in abdomenul inferior, organele genitale vor avea un aport de sânge mai corespunzãtor, iar substantele toxice si metalele grele, depuse in organele vor putea ajunge in circulatie. In felul acesta activitateade detoxicare a organismului devine mai eficient, ca rezultat, prostata isi va recapãta functiile ei normale, iar aportul de sânge optimal va inbunãtãtii circulatia sangvinã si aportul de energie a micului bazin.


Recomandãri:

 

  • Un om cu o greutate corporalã medie poate sã-si asigure 30% din necesarul de zinc-seleniu cu ingerarea a 2-3 tablete .
  • In cazul rãcelilor, artritelor acute sau când sunt problemele de resorbtie, sunt necesare cantitãti mult mai mare de capsule.

 

Scrie o recenzie

Nume:

Recenzie:

Nota: HTML nu este interpretat!

Rating: Prost Bun

Introdu codul in casuta urmatoare: