Sale Pulbere de orz incoltit 150g

Consumarea ei se recomandã:

  • La toate vârstele, femeilor, bãrbatilor, diabeticilor si bolnavilor de ulcer.

 Cele mai importante substante active:
beta carotina, vitamina B1, B2, B6, C, E, H, acid folic, acid pantotenic, acid nicotinic, potasiu, calciu, magneziu, fier, cupru, zinc, Sod si alte enzime, proteine vegetale, clorofila.

Praful si tableta de orz verde contine mlãdita proaspãtã de primãvarã a orzului care la rândul ei contine intr-o  concentratie inaltã si in proportiile corespunzãtoare pentru noi substantele minerale, vitaminele, enzimele, proteinele vegetale si clorofila. Orzul verde este o bombã vitaminicã, care fatã de alte alimente are o concentratie mult mai mare de beta-carotina, vitamina B1, B2, B6, C, E, H, de acid folic, acid pantoteni si acid nicotinic. In orzul verde abundã enzimele de care avem absolut nevoie, printre altele SOD (superoxid dismutaz) fiind cea mai bogatã sursã de enzimã.
SOD-ul este un antioxidant aparte care incetineste intr-un mod insemnat procesele de inbâtrãnire. Continutul de clorofilã a orzului verde - sângele verde - ajuns in organismul uman devine sânge rosu, dar pe lângã aceastã are si un efect antiinflamator.

Experientele consumatorilor:
completeazã doza zilnicã de vitamine si de substante minerale, regleazã digestia alimentelor, contribuie la refacerea grabnicã a organismului dupã boli, are un efect benefic asupra pancreasului si asupra diabetului. Are un efect alcalinizant asupra organismului, anihileazã acidul gastric in surplus. Mãreste viabilitatea spermatozoizilor, a potentialului sexual, este un adaos alimentar perfect si este o hranã importantã pentru cei ce suferã de candida albicans. Continutul ei de clorofila combate mirosul neplãcut de gurã.

Scrie o recenzie

Nume:

Recenzie:

Nota: HTML nu este interpretat!

Rating: Prost Bun

Introdu codul in casuta urmatoare: