"Pentru sanatatea de fiecare zi"

Sănătatea nu este un lux!

Consumarea substanţelor nutritive vii, lipsesc cu desăvârşire din obiceiuirile noastre alimentare. Kombucha cu iarba de grau conţine energia vie a soarelui înglobată in clorofila. Kombucha cu grâu incoltit elimină din organismul nostru reziduurile acide de pe urma metabolismului. Grâul incoltit are un conţinut ridicat de calciu, magneziu si potasiu. Pe lăngă acestea conţine 17 feluri de aminoacizi si sute de  de enzime. Grâul incoltit prin conţinutul lui mare de clorofilă accelereaza circulaţia sanguină, asigură o oxigenare mai buna a celulelor si ţesuturilor conjunctive, regenerează ficatul si este un antioxidant puternic. Creste forţa vitală atât femeilor cat si barbatilor.

Un pahar de Kombucha cu grâu incoltit consumat in fiecare zi , ne asigură o sănătate de fier. Grâul incoltit detoxifică organismul si ne asigura un aport energetic.

  •  Este o sursă excelentă de vitamine, este vitalizant. Activează sursele de energie al organismului nostru. Kombucha cu grâu incoltit, purifică organismul nostru de substanţele acide de degradare.

 

Cele mai importante substanţe active sunt:
Kombucha:
acid lactic L(+), L(-), acid glicuronic, acidophilus, complexul de vitamine B, A, C, E, aminoacizi esenţiali, enzime:

Secretul Graului incoltit durum:
Conţine o duzină de enzime si microelemente, gama completă a vitaminelor si  substanţelor minerale, iar conţinutul lui in clorofilă este unic.


Recomandări de dilutie: in proporţie de 1:5, 1:6.

 

Prezentare: Flacon de 0,5 l

 

 

Scrie o recenzie

Nume:

Recenzie:

Nota: HTML nu este interpretat!

Rating: Prost Bun

Introdu codul in casuta urmatoare: