Sale A fogyás hét lakat alatt orzott titkai /FajcsákZsuzsanna

Ez a könyv a tartós fogyás, optimális testsúly és egészség megőrzéséhez szükséges - önmagunk által befolyásolható - életmódbeli tényezőket tartalmazza.
A tudományos magyarázaton kívül, gyakorlati tanácsokkal segít, hogy ezeket a jótékony változtatásokat hogyan tudjuk személyre szólóan, lépésről lépésre végrehajtani.
A hét lakat egyenként egy-egy egészséghez, fogyáshoz szükséges alaptétel, amit hét fejezetre osztva olvashatunk. Ezeket a lakatokat felnyithatjuk egyenként is, és egyszerre az összeset, attól függően, milyen céljaink, mekkora elszántságunk, és erőnk van. Már egyetlen lakat megnyitása is segítséget jelent, de minél több „lakatot nyitunk meg”, annál pozitívabb eredményt kapunk. A legátfogóbb ismeretek megszerzéséhez mind a hét fejezet – együttes - elolvasása segít hozzá. Célszerű lépésről lépésről haladnunk. Amit ma megtettünk, tartsuk meg, és lépjünk tovább! A lényeg, hogy megtegyük. Az elmélet mellett alkalmazzuk a gyakorlati tanácsok ismereteit is! Megtarthatjuk a magyaros ízvilágot, mégis egészségesen táplálkozhatunk. Az útmutató követése, és alkalmazása nem a végzet, hanem egy új élet kezdete! Az eredmény: fiatalság megőrzése, az öregedés késleltetése, egészséges, aktív, minőségi élet!

Scrie o recenzie

Nume:

Recenzie:

Nota: HTML nu este interpretat!

Rating: Prost Bun

Introdu codul in casuta urmatoare: