Cum comand online?

1. Alegeti produsele
 
Folositi meniul din stanga pentru a alege categoria produsului pe care doriti sa-l cumparati.Dupa ce ati ales produsul care se potriveste cerintelor dvs., apasati butonul: Adauga in cos
 
2. Cosul de cumparaturi
 
Dupa ce ati adaugat in cos produsul/ele dorit/e, veti fi directionat catre pagina cosului de cumparaturi. Aici aveti posibilitatea de a va intoarce oricand la produse in scopul de a mai adauga produse, sau sa renuntati la unele produse sau pur si simplu sa renuntati la toate produsele adaugate in cos.
 
3. Informatii privind produsele din cosul de cumparaturi.
 
In dreptul fiecarui produs veti gasi toate datele necesare - pretul, cantitatea, TVA, transport, si bineinteles suma totala de achizitie.
 
4. Formularul privind datele necesare livrarii produsului (produselor)
 
Daca sunteti client nou, completati campurile formularului necesare livrarii. Daca sunteti deja clientul nostru accesati tab-ul ,,Sunt deja client" introduceti emailul si parola pentru a fi logat. Daca doriti sa fiti anuntati prin email, despre promotii si articolele cele mai noi, bifati casuta ,,Doresc sa primesc Newsletter" 
Urmariti pasii necesari livrarii, completand campurile din formular.
 
5. Plasati comanda cu un singur click pe butonul ,,Trimite comanda"
 
Automat veti primi un email de confirmare a comenzii dvs. si in timp util veti fi contactat telefonic de catre un operator pentru confirmarea comenzii si pentru a va oferi eventuale informatii suplimentare legate de produs, transport sau o reducere, de care eventual nu ati stiut si putem sa v-o oferim.