Termeni si conditii

Se recomanda citirea cu atentie a termenilor si conditiilor.
Toate vanzarile, livrarile si orice actiune ce implica acest site se realizeaza exclusiv in baza conditiilor comerciale de mai jos.
Programul de relatii cu publicul se desfasoara de Luni pana Vineri intre orele 9.00 si 17.00, exceptie fac sarbatorile legale si alte evenimente anuntate prin intermediul site-ului.

Confidentialitate si protectia datelor:
Kombucha Romania respecta legile in vigoare privind confidentialitatea datelor. Datele dumneavoastra personale vor fi folosite în conformitate cu dreptul asupra protectiei datelor si numai pentru desfasurarea comenzii dvs. Datele de contact ale clientului vor fi folosite doar in scopul efectuarii livrarii, de catre firma de curierat contractata de catre furnizor.
Kombucha Romania nu vinde, nu ofera, nu face schimb de adrese de email obtinute prin intermediul acestui site, nu divulga adresa dumneavoastra altor persoane care acceseaza paginile acestui site, fara acordul dumneavoastra explicit.
 Adresa clientului va fi folosita doar în scopul dispozitiilor de livrare, de catre firma, a comenzilor actuale si viitoare solicitate.

Datele clientilor cu caracter personal se manipuleaza conform legilor in vigoare. In acest sens este in derulare notificarea la AUTORITATEA NATIONALA DE SUPRAVEGHERE A PRELUCRARII DATELOR CU CARACTER PERSONAL cu nr. notificare  2447

 

Datele Personale
In magazinul online www.kombucharomania.ro, utilizatorul este responsabil pentru toate activitatile care survin prin accesarea contului si parolei personale. Kombucha Romania nu poate fi facuta responsabila pentru erorile survenite in urma neglijentei utilizatorului privind securitatea si confidentialitatea contului si parolei sale.

Datele personale ale utilizatorului vor putea fi folosite de catre Kombucha Romania si furnizorii sai numai in scopul declarat al acestui site. Informatiile din contul de inregistrare, precum si datele din formularul de comanda vor fi folosite pentru a trimite utilizatorului confirmarea comenzilor, informari despre eventualele promotii, etc.

Datele personale vor putea fi insa transmise autoritatilor in drept sa verifice tranzactiile comerciale sau altor autoritati in drept sa efectueze orice verificari justificate in baza legii, daca acest lucru va fi solicitat in conformitate cu legile in vigoare.Securitatea informatiilor
Kombucha Romania garanteaza securitatea si confidentialitatea datelor gazduite si transmise prin sistemul sau informatic. Kombucha Romania nu isi asuma insa responsabilitatea pentru pierderile de informatii cauzate de orice defectiuni sau erori ale softului cu care este conceput si gazduit site-ul si nici nu garanteaza faptul ca site-ul, serverul/serverele sau mailurile expediate de www.kombucharomania.ro nu contin virusi sau alte componente daunatoare. De asemenea, Kombucha Romania nu raspunde pentru defectiunile care pericliteaza securitatea serverului pe care este gazduit site-ul.

Despre continut si produse

Kombucha Romania este partenerul comercial care are in proprietate sau distribuie produsele afisate pe site si vinde, respectiv  incaseaza  de la client (persoana fizica sau juridica) contravaloarea produselor comandate de catre cel din urma.
Achizitionarea produselor de catre minori este exclusa. Intreg continutul de pe site este original, obtinut printr-un acord cu privire la dreptul de a reproduce continutul respectiv  pe  site-ul www.kombucharomania.ro ori se află în domeniul public. Produsele comercializate  nu  sunt  contra-făcute.
 

Informatii legate  de plata si preturi afisate

Toate preturile afisate pe site sunt exprimate in LEI si contin TVA (24%).
Plata se poate face:

  • Direct la curierul care va livra produsul, pe baza facturii proforme primite in urma comenzii dvs.

In urma comenzii dumneavoastra, unul dintre reprezentantii nostri va va contacta telefonic sau pe mail pentru a confirma comanda si disponibilitatea produsului. Toate preturile afisate contin TVA. Disponibilitatea produselor este actualizata saptamanal.

Taxa de transport nu este inclusa in pretul produsului.

 

Livrarea si contravaloarea produselor

Kombucha Romania face livrari la adresele comunicate de catre clienti, prin firmele de curierat rapid.

Costurile de transport:
Taxa de transport pentru comenzi: 20 RON*

Pentru a se bucura de transport gratuit valoarea comanzii minime trebuie sa fie de cel putin 250 lei.

 

Dreptul la returnare:

Marfa poate fi returnata de catre client la sediul vanzatorului, in termen de 10 zile de la data primirii produsului (cf.art.9/OG106/1999), rambursarea sumelor platite efectuandu-se in maxim 15 zile de la returnarea produsului in bune conditii (art.16/OG 106/99).
Marfa trebuie returnata in ambalajul original - nedeteriorat si sa nu prezinte defectiuni, deteriorari, murdarie sau zgarieturi cauzate de cumparator.
 

Cheltuielile cu returnarea marfii vor fi suportate de catre cumparator. Contravaloarea marfii returnate se va plati in termen de maxim 15 de zile, prin virament bancar in contul precizat de catre client.
 
 
IMPORTANT: Daca se intampla ca ambalajul la sosire sa fie considerabil deteriorat , acest fapt va fi neaparat confirmat de catre soferul responsabil cu livrarea marfii, pentru ca eventualele pagube sa fie decontate de catre societatea de asigurare a transportatorului.
 
Plata si pastrarea in proprietate a marfii:
Pana la plata integrala a comenzii, aceasta marfa ramane proprietatea Kombucha Romania.
 
Responsabilitati:
Kombucha Romania se face responsabila doar pentru pagubele care nu au fost produse intentionat sau din neglijenta in timpul transportului.
Kombucha Romania nu se face responsabila pentru pagube indirecte.
 
Incalcarea conditiilor noastre generale.
Prin incalcarea conditiilor noastre generale, Kombucha Romania isi rezerva dreptul de a nu mai face livrarea catre client si de a rezilia contractul cu acesta.
 
Modificarea conditiilor generale:
Kombucha Romania isi rezerva dreptul de a modifica aceste conditii generale, fara a-si prezenta motivele, ori de cate ori considera ca este nevoie. Modificarile aduse nu se aplica pentru comenzile aflate in derulare. Prin efectuarea unei comenzi conditiile generale aflate în vigoare sunt automat acceptate.


Drepturi:
Kombucha Romania isi asuma dreptul de a putea efectua orice modificari ale acestor prevederi , precum si orice modificari aduse site-ului magazin online www.kombucharomania.ro , structurii acestuia sau orice alte modificari ce ar putea afecta site-ul, fara a fi necesara vreo notificare prealabila catre utilizatori in acest sens. Kombucha Romania nu va putea fi facuta responsabila pentru eventualele erori aparute pe site din orice cauza, inclusiv din cauza unor modificari, setari, up-grade-uri, etc. datorita faptului ca site-ul magazin online www.kombucharomania.ro este gazduit de terte parti. Kombucha Romania nu raspunde de continutul, natura sau calitatea site-urilor la care se ajunge prin legaturi de pe site-ul magazin online www.kombucharomania.ro , indiferent de natura acestor legaturi. Pentru respectivele site-uri, raspunderea revine in intregime proprietarilor site-urilor in cauza.