Politica de confidentialitate

Confidentialitate si protectia datelor:
Kombucha Romania respecta legile in vigoare privind confidentialitatea datelor. Datele dumneavoastra personale vor fi folosite în conformitate cu dreptul asupra protectiei datelor si numai pentru desfasurarea comenzii dvs. Datele de contact ale clientului vor fi folosite doar in scopul efectuarii livrarii, de catre firma de curierat contractata de catre furnizor.
Kombucha Romania nu vinde, nu ofera, nu face schimb de adrese de email obtinute prin intermediul acestui site, nu divulga adresa dumneavoastra altor persoane care acceseaza paginile acestui site, fara acordul dumneavoastra explicit.
 Adresa clientului va fi folosita doar în scopul dispozitiilor de livrare, de catre firma, a comenzilor actuale si viitoare solicitate.

Datele clientilor cu caracter personal se manipuleaza conform legilor in vigoare. In acest sens este in derulare notificarea la AUTORITATEA NATIONALA DE SUPRAVEGHERE A PRELUCRARII DATELOR CU CARACTER PERSONAL cu nr. notificare  2447

Datele Personale
In magazinul online www.kombucharomania.ro, utilizatorul este responsabil pentru toate activitatile care survin prin accesarea contului si parolei personale. Kombucha Romania nu poate fi facuta responsabila pentru erorile survenite in urma neglijentei utilizatorului privind securitatea si confidentialitatea contului si parolei sale.

Datele personale ale utilizatorului vor putea fi folosite de catre Kombucha Romania si furnizorii sai numai in scopul declarat al acestui site. Informatiile din contul de inregistrare, precum si datele din formularul de comanda vor fi folosite pentru a trimite utilizatorului confirmarea comenzilor, informari despre eventualele promotii, etc.

Datele personale vor putea fi insa transmise autoritatilor in drept sa verifice tranzactiile comerciale sau altor autoritati in drept sa efectueze orice verificari justificate in baza legii, daca acest lucru va fi solicitat in conformitate cu legile in vigoare.


Securitatea informatiilor
Kombucha Romania garanteaza securitatea si confidentialitatea datelor gazduite si transmise prin sistemul sau informatic. Kombucha Romania nu isi asuma insa responsabilitatea pentru pierderile de informatii cauzate de orice defectiuni sau erori ale softului cu care este conceput si gazduit site-ul si nici nu garanteaza faptul ca site-ul, serverul/serverele sau mailurile expediate de www.kombucharomania.ro nu contin virusi sau alte componente daunatoare. De asemenea, Kombucha Romanianu raspunde pentru defectiunile care pericliteaza securitatea serverului pe care este gazduit site-ul