Kombucha - hrana vie, care menţine echilibrul organismului nostru.

" Ciuperca dumnezească"

Ciuperca - ceaiul este un străvechi remediu popular. În China ceaiul Kombucha este considerat ca "licoarea nemuririi". Poate nu din întâmplare, pentru că, consumarea ceaiului reprezintă un leac vindecător pentru nenumărate boli şi probleme de sănătate. În realitate nu cunoaştem locul lui de origine, dar este sigur, că folosirea lui ca medicament are tradiţii milenare în Orientul îndepărtat. Primele documente scrise sunt cunoscute în Chinas din 221. i.e.n. unde este amintit ca "ceaiul ceresc" sau chiar "licoara vieţii eterne". În Kombucha se găseşte acidul glicoronic, unul dintre cei mai eficienţi dezintoxificant.

Este excelent ca şi diuretic în cazul edemelor. Stimulează funcţia glandelor endocrine. Consumul lui indelungat prelungeşte durata de viaţă. Stabilizează tensiunea arterială la valori normale, asigură un somn uşor şi o bună dispoziţie permanentă şi previne stresul. Are efect de antibiotic natural, ameliorează inflamaţiile, ajută la fluidificarea sputei şi la potolirea tusei astmatice. Scade nivelul colesterolului din sânge, face ca peretele arterelor să fie mai elastic, scade intensitatea durerilor arterice. Ajută la detoxicarea sângelui, are un efect benefic asupra rinichilor, a ficatului şi asuprafuncţiei veziculei biliare. Are efect bun şi în cazul tulburărilor metabolice, arterriosclerozei precoce, a oboselii fizice, capacităţii de concentrare şi chiar în cazul tulburărilor de dinamică sexuală la bărbaţi.

Astăzi trăim "renesance" la medicamente naturale şi la medicina naturistă. Remedii străvechi câştigă din ce în ce mai mult teren şi interesul general faţă de ele creşte din ce în ce mai mult.

Una dintre aceste medicamente străvechi, care sunt şi alimente (sau substanţă de supravieţuire) este şi ceaiul obţinut prin fermentaţie din ciuperca Kombucha.

Aş vrea să recomand în atenţia DVs. următoarele preparate Kombucha, produse şi fabricate de către firma noastră.

Ceaiul Kombucha si concentratele

  • Afisare:
Ordine:
Afiseaza: