Ceea ce omul distruge cu speculatii, reparã natura cu intelepciune.

Stima si umilinta fatã de naturã mã face sã spun, cã nici adaugã, dar nici a lua nimic din cartea de retete a naturii nu-i voie! Tãrile cu consum de ceaiuri traditionale stiu mult despre compozitia ceaiurilor sbune si despre cultura de consum a acestora. Cunosc secretul productiei materiei prime, a pregãtirii si a ambalãrii produsului ca acesta ajuns la consumatori, sã poate dãrui cele mai mari plãceri , pãstrând cât mai mult din calitãtile de bazã a ceaiului. Noi, ungurii insã stim, ce anume trebuie la cultivarea exceptionalã a plantelor, a fructelor si a zarzavaturilor. Ne stã la dispozitie una dintre cea mai importantã comoarã naturalã, pâmãntul bine roditor. Capacitatea lui de productie este accentuatã de clima noastrã si efectele exceptionalã asupra fortei vitalã a razelor solare, pentru acestea vor fi asa de gustoase produsele unguresti. De mult ne preocupã gândul, cã ar trebui intrerupte traditiile vechi, conform cãrora ceaiul nu se poate pregãti numai in modul obisnuit si numai din material de bazã obisnuit.

Produsele Dr. Ceai sunt produse numai din material de bazã, de calitate exceptionalã printr-un proces de productie sever controlat.

Dr. Ceaiul, medicul Ceai.

In cursul vizitelor mele in Asia, am observat cã pentru cei care trãiesc acolo, ceaiul este medicul si medicamentul nr. 1. Este o zicalã ungureascã care spune ca “in fiecare iarbã si in fiecare copac existã medicament”. Si femeile cunoscãtoare de ierburi tãmãduitoare, au tratat si au folosit fortele fermecãtoare ale naturii pentru oameni bolnavi. Cãnd ies pe cãmp cu parfumuri proaspete si inspirã aceste miresme de neegalat al naturii, a dori sã fure un pic din ele si sã le ducã acasã , sã pun intr-o canã de ceai si sã soarbã incetisor din el.

Jakab István

 

Dr. Ceai

  • Afisare:
Ordine:
Afiseaza:
Ceai verde cu Papaya

Ceai verde cu Papaya

Un vechi favorit in haina nouă. Incă ni...

11,50RON
Amestec de ceai Lapacho (20x2 g)

Amestec de ceai Lapacho (20x2 g)

Ingrediente:lapacho(Pau  D arco)60%...

12,00RON
Relaxati-Boogie

Relaxati-Boogie

Amestec de ceai pt relaxare Calitate ...

28,60RON