Alen este un produs cu compozitie biologica garantata din cereale de calitate, legume ,alge rosii si brune. La nivel celular intervenita produsului Alen in revitalizare este certa . Principiile active sunt preferential concentrate in asa fel,incat proprietatile biologice devin foarte apropiate compusilor levogiri din celulele vii. Metoda permite obtinerea unei substante care in cantitate mica (o lingurita) asigura o nutritie corespunzatoare.

Procedeul de productie consta in macinarea sub forma unei pulberi a concentratului de substanta activa,care apoi este usor resuspendabil intr-un lichid. Important este ca substantele din  Alen isi mentin proprietatile in proportie de 100% chiar si pe termen lung. Pt pastrarea acestor proprietati sotii Vargas au realizat o inovatie. Grauncioarele din pulbere sunt acoperite de o pelicula protectoare cu dublu rol: de pastrare pe termen lung a proprietatilor substantei active si protectie dupa ingerare  fata de mediul acid din stomac. Acest lucru a fost posibil folosindu-se o subst de reziduu celuloza dehidrata. Rezultatul este ca produsul ramane stabil , nealterabil 3 ani si jumatate, fara a se utiliza niciun fel de conservant.

Putem consuma zilnic de 2x cate o lingurita Alen , asigurandu-se astfel toate principiile nutritive vitale, pe care de altfel o alimentatie obisnuita nu ni-le poate asigura. De aceste principii nutritive vitale nu am dispus niciodata intr-o forma atat de activa si concentrata. 

Alen este un bun produs care permite scaderea in greutate fara sa se apeleze la diete cu efecte secundare uneori dezastruoase pt organism.Organismul dv pana la acest produs nu a mai dispus de ceva  atat de concentrat si activ care  sa-l hraneasca . Cu ajutorul produsului Alen puteti interveni activ in influentarea sanatatii organismului dv.

Recomandari de utilizare : Doza de initiere in primele 4 zile dimineata continutul unui pliculet (15 g) se consuma inainte de micul dejun.

Pt copii se recomanda 15 g doza zilnica consumata inainte de micul dejun.

Atentie – la persoanle alergice la algele marine poate declansa reactii alergice.

 

Alen -Supernutriment

Nu sunt produse disponibile pentru afisare in aceasta categorie.